De makers

DE MAKERS
Ik wil u voorstellen aan twee van onze zilversmeden.
Liliana en Juan wonen met hun zoon en dochter in een buitenwijk van een gemoedelijk dorp.
De benedenverdieping bestaat uit twee slaapkamertjes met een voorportaaltje waar gekookt en gegeten kan worden. Bovenop het dak bevindt zich de werkplaats en een stukje waar gewassen wordt. Het idee was dat beneden gewoond zou worden, daarboven de slaapkamers zouden komen en daarop de werkplaats en wasruimte gebouwd zou worden. Liliana en Juan hebben zilver leren bewerken van hun ouders. Ze zijn talentvolle vaklieden die hun ambacht goed ontwikkeld hebben, kwalitatief hoogwaardige sterling zilveren sieraden maken voor onze hippe collecties.

Francisco wordt geboren en al snel blijkt dat de geestelijke ontwikkeling niet zo loopt als dat de bedoeling is. Hij blijkt een achterstand in zijn mentale ontwikkeling te hebben, krijgt epileptische aanvallen, leert niet lopen en de spraak ontwikkelt zich niet.
In eerste instantie bezoeken ze ziekenhuizen die aangesloten zijn bij een medische basisverzekering. De zorg die geboden wordt levert niet veel resultaat op en men raadt hen aan artsen te raadplegen via privéklinieken. Omdat er op vele vlakken zorg nodig is draait het leven van dit gezin om de zorg van Francisco, ook op financieel gebied.
Uiteindelijk is er veel bereikt in de ontwikkeling van Francisco, alleen de bouw van het huis is erbij ingeschoten.

Yet Fair Jewels ondersteunt het gezin nu met de bouw van het huis en de werkplaats zodat er lucht en licht komt in dit gezin. Terugkerende bestellingen door samen nieuwe collecties te ontwerpen geeft vertrouwen in de toekomst en ruimte om plannen te maken.

Door uw aankoop van een Yet Fair Jewel steunt ook u dit gepassioneerde gezin.