Retourneren & ruilen

Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u uw artikel binnen 14 dagen na ontvangst zending retour zenden aan Yet Fair Jewels. Gebruik hiervoor ons retourformulier.

U kunt uw pakket retour zenden aan:
Yet Fair Jewels
Beesdseweg 5
4104AW Culemborg
(geen bezoekadres)

De kosten en verantwoordelijkheid van het retour zenden zijn voor uw rekening. Wij adviseren dan ook uw retourzending te voorzien van een Track&Trace code.

Alleen onbeschadigde artikelen in de originele verpakking voorzien van een retourformulier kunnen wij als retour accepteren. Oorsieraden worden in een gesealde verpakking geleverd. In verband met hygiƫne kunnen wij geen oorsieraden terugnemen waarvan de verpakking is geopend.
Binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending wordt het bedrag terugbetaald op de rekening van de oorspronkelijk betaalmethode.

Indien u het artikel wil ruilen verzoeken wij u een retourzending te maken en opnieuw een bestelling te plaatsen van het door u gewenste artikel.

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@yetfairjewels.nl. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product in de originele staat en verpakking aan Yet Fair Jewels geretourneerd moeten worden.

Enkel de kosten voor het retourzenden naar de webwinkel van Yet Fair Jewels zijn voor eigen rekening.
Na ontvangst van uw zending in goede staat door Yet Fair Jewels zal uw orderbedrag exclusief verzendkosten binnen 14 dagen retour stort worden. U kunt hiervoor gebruik maken van ons herroepingsformulier.